week 8 week 10
Menu
9 weken zwanger 9 weken zwanger
9
loopt van dag 63 tot 70, dit is je 10e zwangerschapsweek
2 gram
3 centimeter

Mijn groei

gewrichten

Mijn armen en benen krijgen vanaf nu steeds meer vorm. Dit komt omdat mijn gewrichten nu beginnen te groeien! Ik krijg schouders, ellebogen, knieën en heupen. Handig, dan kan ik me nog makkelijker bewegen.

Mijn mama

de emoties lopen op

Je bent met 9 weken zwanger zijn vast al aan het idee gewend dat er een klein wondertje in je buik groeit. Toch kan het zomaar zijn dat de blijheid van het ontdekken van je zwangerschap ineens omslaat in onzekerheid en gemengde gevoelens. Gaat alles wel goed? Hebben we de juiste beslissing genomen? Ben ik wel een goede moeder? Voel je hier niet schuldig over. Het hoort er allemaal bij. Blijf niet piekeren, maar praat erover met je partner, vriendin of bijvoorbeeld je verloskundige.

mama

Ook zo benieuwd wat er zich in jouw buik afspeelt? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

form-images form-images

De mooiste ervaringen

"vandaag (24-2) 9 weken, dagen dat ik me goed voel, maar ook veel dagen niet. Met vlagen hele dag misselijk en veel last van mijn baarmoeder."
Marijke
"Ruim 9 weken zwanger, de kwalen gaan op en af ene dag voel ik me goed en de andere dag weer kots beroerd. Zo blij 4e poging icsi!"
Leonie
"Ruim 9 weken Zwanger "
Leonie
"Moe en ik boer me een ongeluk. Tot grote vreugde van mijn man haha. Heel bizar, het wordt steeds echter. Geweldig!"
Merel
"In het begin weinig kwaaltjes, vanaf 6/7 weken meer, savonds sneller moe, meer plassen, meer misselijk, zwanger van een één eiige tweeling! "
Melany
"Heel wisselend. Momenteel echt misselijk, weinig zin in eten en drinken. Hoop dat het snel beter gaat en ik kan genieten van de zwangerschap"
A
"9 weken, 2e kindje. Veel plassen, in de avond vroeg moe en mn baarmoeder voel ik constant. Verder weinig kwaaltjes, net zoals bij de 1e"
Tp
"Erg misselijk en pijnlijke borsten. Aankomende woensdag 9 weken. Met 7 weken een echo gehad en 2 kloppende hartjes gezien :o 2eiig"
M
"9+1. Ik kijk minder symptomen te krijgen. Vanaf 6 weken 'ziek' geweest. Gisteren goede echo gehad."
Jacq
"Oja en heel blij en verwonderd weer, nog echt ff wennen aan het idee, graag willen genieten maar zo'n blurry/moe hoofd dat t meer mag"
M
"Misselijkheid is minder, wel weinig trek en moe, maar er loopt er al een van 16 maanden rond en het is heet, dus niet zo gek!"
M
"9,2 weken zwanger. Erg moe, gevoelige borsten en door de dag beetje misselijk. Te onderdrukken met eten. Ook al wat opgezette buik. Is 3de."
A
"Nu ongeveer op 9,5wk maar nr 2 maakt er echt een feest van. zo opgeblazen dat ik al 4 mnd zwanger lijk en kotsmisselijk. maandag 1e echo!!"
suus
"Ik voel mij best oke, wel wat sneller vermoeid maar heb er eentje rond lopen van anderhalf. Had erg last van mijn darmen, nu weer rustiger"
Marieke
"Moe, met name overdag. Wel iets minder last van darmen. Als ik me misselijk voel, snel eten zodat het weg zakt. Verdrietig om niks"
M3
Deel deze pagina op:
chat button
Heb je vragen?
chat button
Stel hier je vraag! Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we gerichte artikelen kunnen maken waarbij we jullie zo goed mogelijk kunnen helpen tijdens de zwangerschap.

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.