week 20 week 22
Menu
21 weken zwanger 21 weken zwanger
21
loopt van dag 147 tot 154, dit is je 22e zwangerschapsweek
380 gram
27 centimeter

Mijn groei

ik vermaak me prima

Ik vermaak me prima! Ben allemaal gekke bekken aan het trekken om mijn gezichtsspieren een beetje te trainen. Verder buitel ik nog steeds lekker rond in je buik. Heb je er al iets van gevoeld? Waarschijnlijk voel je me vooral als jij even gaat liggen of zitten. Zodra jij namelijk gaat lopen, word ik lekker heen weer gewiegd en val meestal in slaap

Mijn mama

er nog even tussenuit

Wil je nog even weg voordat de baby komt? Zo rond de 21 weken zwangerschap is dat een prima periode om dat te doen. Vooral voor jezelf is dit nog een prettige tijd. Het wordt steeds lastiger om lang stil te zitten in een auto of vliegtuig en je buik zit nu nog niet zo erg in de weg.Vliegtuigmaatschappijen hanteren verschillende regels met betrekking tot vliegen tijdens zwangerschap. Informeer ernaar voordat je boekt. Of check de website van de betreffende maatschappij.

mama

Ook zo benieuwd wat er zich in jouw buik afspeelt? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

form-images form-images

De mooiste ervaringen

"21 weken: lekker druk ventje in de buik. Papa heeft je aflopend week voelen schoppen. Verder redelijke energie."
Marjolein
"onze dame is lekker bewegelijk (voelen haar al een poosje)"
jamie
"21 weken en ik voel me heel goed! Buik groeit lekker en onze jongen schopt er al weken goed op los. Man+ onze kinderen kunnen dit ook voelen"
Mar
"21 weken en ik voel"
Mar
"21 weken en ik"
Mar
"21+4, voel de kleine al druk bewegen. Papa heeft het helaas nog niet gevoeld. Ga er steeds meer van genieten :)"
Marielle
"Zwangerschap ischias,auw!!voel steeds meer gekriebel,zo fijn💙"
Alien
"Ja vandaag 21 weken zwanger, ik voel mij goed alleen wat rugpijn, schattig om die kleine te voelen bewegen,"
Iris
"Erg last van rugpijn. Helaas kan ik niet langs de fysio vanwege het coronavirus. Slaap slecht en geen houding ligt lekker. Ook dit gaat over"
Suzanne
"Ik begin weer misselijk te worden en bekken pijn te krijgen. Dat mijn buik groeit. De baby voel ik regelmatig en steeds beter"
Esmee Hendriks
"Het is al goed aan het rommelen in mijn buik en ook papa heeft jou nu een paar keer kunnen voelen. Wat bijzonder weer!"
Nanda
"Ik kan echt voelen dat je een ontzettend druk meisje bent ?. Het is al goed aan het rommelen en ook papa heeft jou nu een paar keer kunnen v"
Nanda
"Dit zijn voor mij de goede weken. weer wat meer energie en minder misselijk. nu hopen dat mijn bekken ook goed blijven deze keer."
talita
"21w. Nog steeds misselijk en braken (gaat het ooit over?). Voel der de hele dag door, bijzonder! Wel veel last van harde buiken..."
Do
"De kleine man is een druktemaker! Ik voel hem goed bewegen en ook papa kan hem voelen! Prachtig! Zo fijn iedere keer dat teken van leven."
Nessie
Deel deze pagina op:
chat button
Heb je vragen?
chat button
Stel hier je vraag! Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we gerichte artikelen kunnen maken waarbij we jullie zo goed mogelijk kunnen helpen tijdens de zwangerschap.
Berichtje uit je Buik is onderdeel van Moeders voor Moeders Bekijk hoe jij kunt helpen Wat is Moeders voor Moeders?

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.