Menu
over Berichtje uit je Buik

Wat is het?

Berichtje uit je Buik is een niet-commerciële service van Moeders voor Moeders voor alle zwangere vrouwen van Nederland.

Vrouwen die zich aanmelden krijgen elke week een berichtje uit hun buik. Hun kindje ‘vertelt’ in dit berichtje hoe het met hem of haar gaat en hoe hij of zij zich ontwikkelt.

De berichtjes worden elke week ondersteund met een unieke video uit de film “Het wonder van een nieuw leven” van Lennart Nilsson en uit de film “Het leven voor de geboorte” van Nils Tavernier.

Ook zo benieuwd wat er zich in jouw buik afspeelt? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

form-images form-images

Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders is een landelijk actieve organisatie en maakt deel uit van Aspen Oss b.v. Moeders voor Moeders wil graag de kinderwens van paren met vruchtbaarheidsproblemen vervullen.

Wat is Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen. Hieruit wordt het hCG-hormoon gewonnen, dat vervolgens door farmaceutische bedrijven wordt gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen voor vruchtbaarheidsbehandelingen.

Hoe kan ik meedoen?

Meld je zo snel mogelijk aan, zodra je weet dat je zwanger bent! Je kunt namelijk meedoen vanaf de 6e tot en met de 16e week van je zwangerschap. In die periode bevat je urine het meeste hCG-hormoon.
Aanmelden kan tot en met de 11e week van je zwangerschap via het aanmeldformulier of via het telefoonnummer 088 - 278 0000.

Zodra je je hebt aangemeld zal één van onze informatrices contact met je opnemen om een afspraak te maken. Zij vertelt precies hoe deelname in zijn werk gaat en beantwoordt al jouw vragen. 

chat button
Heb je vragen?
chat button
Stel hier je vraag! Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we gerichte artikelen kunnen maken waarbij we jullie zo goed mogelijk kunnen helpen tijdens de zwangerschap.
Berichtje uit je Buik is onderdeel van Moeders voor Moeders Bekijk hoe jij kunt helpen Wat is Moeders voor Moeders?

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.