week 34 week 36
Menu
35 weken zwanger 35 weken zwanger
35
loopt van dag 245 tot 252 , dit is je 36e zwangerschapsweek
2500 gram
43,5 centimeter

Mijn groei

buiten leven

Langzaam bereid ik me al een beetje voor op mijn leven buiten jouw buik. Zo doe ik af en toe mijn oogjes open en dicht. Ik zie alleen nog steeds niet echt iets, hoor. Mijn hoofd is het grootste deel van mijn lijf, mijn schedelomtrek is groter dan mijn schouderbreedte!

Mijn mama

op je zij

Slapen op je buik ging sowieso al niet echt lekker meer, maar nu je 35 weken zwanger bent, is slapen op je rug ook niet meer aan te raden. Je baarmoeder is nu zo zwaar dat het de grote lichaamsader dicht kan drukken die langs je ruggenwervel loopt. Daar word je duizelig van, het voelt niet prettig. Het lekkerst slaap je op je linkerzij met een kussen onder je buik, een kussen tussen je benen en eentje in je rug. Welterusten!

mama

Ook zo benieuwd wat er zich in jouw buik afspeelt? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

form-images form-images

De mooiste ervaringen

"Flinke griep gehad. Uk was 1 dagje wat rustig. Ctg goed. Nu weer hersteld. Begin nu eindelijk aardig aan te komen. :) "
Mandy
"Jaaaaa verlof! Heerlijk aan het genieten van de"
Judith
"Ontzettend moe. Laatste werkweek en dan wil ik alleen maar slapen. Helaas lig je nog steeds in stuit."
Tanja
"Slapen gaat de ene nacht beter dan de andere. Lekker met verlof maar uitrusten is relatief met een grote peuterbroer in huis..."
Miranda
"Zwaar. PUPPP (zwangerschapshuidziekte), zwangerschapsdiabetes, bekkeninstabiliteit en geknelde zenuw. 😰. Maar met pruts alles oké 🙂"
Kelly
"Ik heb steeds honger... ik wordt er gek van want heb geen zin in eten? Verder voel ik je de hel dag door bewegen, lekker knus zo!"
Puk
"35+6 je ligt nog in stuit, voor een versie kom ik niet in aanmerking. Benieuwd of je toch nog besluit te gaan draaien.."
Mariska
"35+2! Begin t steeds zwaarder te krijgen, maar geniet nog steeds onwijs van ons meisje!"
Shanice
"Je ligt nog steeds in stuit. Duimen dat je toch nog beslist om te gaan draaien. En anders een versie proberen. Laatste loodjes."
Suzanne
"Verhuizen met 7 maanden is geen aanrader maar nu de rust terug is kan ik extra genieten. Zelfs weer wat meer energie gekregen!"
Mirjam
"Klein meisje. Af en toe lijkt het alsof je jezelf eruit duwt, blijf nog maar even binnen. 35+2"
Wendy
"35,5 week van een tweeling, ze groeien ongeremd door, m'n buikspieren en huid hebben het zwaar te verduren, aftellen!"
Kirsten
"35 weken, bijna met verlof. Voel me goed, alles wordt wel wat zwaarder maar logisch. Door corona gaat de tijd erg langzaam, echt aftellen!!"
Lora
"35,5 weken zwanger van een tweeling jongen en meisje. Weet nu echt niet hoe ik moet liggen om te slapen ??. Maar gelukkig doen ze het goed."
Ellis
"34+5: al weekje verlof! Voel me prima, wel vermoeid door slecht inslapen. Kleine trappelt en schuift. As wk liggingsecho, lig je nog goed?"
Marjolein
Deel deze pagina op:
chat button
Heb je vragen?
chat button
Stel hier je vraag! Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we gerichte artikelen kunnen maken waarbij we jullie zo goed mogelijk kunnen helpen tijdens de zwangerschap.
Berichtje uit je Buik is onderdeel van Moeders voor Moeders Bekijk hoe jij kunt helpen Wat is Moeders voor Moeders?

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.