Menu
Menu

Emoties

Hulp aannemen

Heb je het gevoel dat je samen met je partner het ouderschap volledig op jullie moeten nemen? Dat je je moet bewijzen tegenover anderen? Natuurlijk wil je het goed doen, maar er is niets mis met het aannemen van hulp.

Hulp is altijd fijn

Krijg je hulp aangeboden voor na de bevalling? Denk er even goed over na voordat je het vriendelijk afslaat. Als je al moeder bent weet je hoe druk die eerste periode is. Samen met je partner en je kindje moet je een heel nieuw ritme vinden en bovendien krijg je veel bezoek en zit de wasmand altijd vol. Misschien vind je het een teken van zwakte en heb je het gevoel dat je het allemaal zelf moet regelen. Mensen in jouw omgeving bieden je niet zomaar hulp aan, ze weten hoe zwaar het kan zijn of willen er voor je zijn. Sla die hulp dus niet zomaar af, het kan juist zorgen dat jij je overal wat minder druk over maakt en iets meer kan ontspannen en genieten!

2 submarine Leestijd: 2 min.
Deel dit artikel op:

Ook zo benieuwd wat er zich in jouw buik afspeelt? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

form-images form-images
chat button
Heb je vragen?
chat button
Stel hier je vraag! Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we gerichte artikelen kunnen maken waarbij we jullie zo goed mogelijk kunnen helpen tijdens de zwangerschap.
Berichtje uit je Buik is onderdeel van Moeders voor Moeders Bekijk hoe jij kunt helpen Wat is Moeders voor Moeders?

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.