Menu
Menu

Emoties

Wat te doen als je je onzeker voelt?

Een zwangerschap is en blijft spannend. Er gebeurt van alles in je lichaam. Grote kans dat je je daar soms onzeker door voelt en misschien zelfs twijfelt. Voel je hier niet schuldig over, het hoort er echt bij.

Praat erover

Het is heel belangrijk dat jij deze onzekerheid niet op gaat kroppen. Stress is namelijk niet goed voor de baby. Praat hierover met je partner, je ouders of een vriendin, dit kan opluchten. Mocht je behoefte hebben aan deskundige hulp, raadpleeg dan een arts of verloskundige.

Blijf positief

Zorgen rondom je zwangerschap zijn heel normaal. Maar vertrouw op jouw lichaam en blijf positief! Geniet van de bijzondere momenten en praat lekker veel tegen je kindje.

Praat met lotgenoten

Het is allemaal heel lief bedoeld, maar soms heb je de behoefte aan iemand die ├ęcht begrijpt hoe je je voelt. Is er verder niemand in je omgeving zwanger? Gelukkig zijn er op internet genoeg forums te vinden van zwangere vrouwen die dezelfde behoefte hebben als jij. Praten met mensen die hetzelfde gevoel ervaren, kan je al een stuk opluchten en jullie kunnen elkaar geruststellen.

2 submarine Leestijd: 2 min.
Deel dit artikel op:

Ook zo benieuwd wat er zich in jouw buik afspeelt? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

form-images form-images
chat button
Heb je vragen?
chat button
Stel hier je vraag! Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we gerichte artikelen kunnen maken waarbij we jullie zo goed mogelijk kunnen helpen tijdens de zwangerschap.
Berichtje uit je Buik is onderdeel van Moeders voor Moeders Bekijk hoe jij kunt helpen Wat is Moeders voor Moeders?

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.