Menu
Menu

ervaringsverhalen

Het verhaal van... Coriene

Momenteel is het de tweede keer dat ik zwanger ben en deelneem aan Moeders voor Moeders. Bij de tweede zwangerschap zaten we bij een fertiliteitskliniek. Eerst hebben we een jaar zelf geprobeerd om zwanger te worden. Toen dit niet lukte, zijn we doorgestuurd naar de kliniek waar ze mijn cyclus in de gaten hebben gehouden. Ik kreeg hormoonpillen, zodat ik een regelmatige eisprong zou hebben. Elke maand gingen ze vanuit de kliniek monitoren hoe het ervoor stond. Dit traject heeft uiteindelijk bijna twee jaar geduurd. Toen we erachter kwamen dat we zwanger waren, waren we natuurlijk super blij! Tijdens de eerste echo zagen we ook nog eens dat het om een tweeling ging. Extra spannend, maar wel dubbel zo blij!

Mijn zus deed mee aan Moeders voor Moeders, door haar ben ik ermee bekend geraakt. Zij heeft zelf ook twee kindjes en vond het zelf heel belangrijk om mee te doen. Omdat ik als geen ander weet hoe belangrijk het is om hulp te kunnen krijgen wanneer zwanger worden op de natuurlijke manier niet lukt, was mijn keuze om ook deel te nemen gemakkelijk gemaakt. Ik kan me heel goed verplaatsen in (aanstaande) moeders die een kinderwens hebben, maar waarbij het niet zo makkelijk gaat. Daarom vond ik het heel belangrijk om mee te doen. Dat is waar je het voor doet!

“Ik kan me heel goed verplaatsen in (aanstaande) moeders die een kinderwens hebben, daarom vond ik het heel belangrijk om mee te doen.”

Ik heb mijn deelname aan Moeders voor Moeders beide keren als heel prettig ervaren. Ik ben alleen erg veel misselijk en de geur van de potten is best intens dat dat soms niet heel prettig is. Maar verder gaat het gelukkig prima, je hebt het er zeker voor over. Vanuit Moeders voor Moeders zijn ze erg vriendelijk en ze leven ook met je mee. Je kunt heel gemakkelijk en te allen tijde contact met ze opnemen. Dat vond ik wel heel prettig.

Ik vind dat anderen ook mee zouden moeten doen, omdat er zoveel vrouwen zijn die ook een kinderwens hebben. Waarom zou jij dan niet mee doen wanneer je hieraan kunt bijdragen? Het is een kleine moeite voor iets heel groots dat je terug kunt doen!

3 submarine Leestijd: 3 min.
Deel dit artikel op:

Ook zo benieuwd wat er zich in jouw buik afspeelt? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

form-images form-images
chat button
Heb je vragen?
chat button
Stel hier je vraag! Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we gerichte artikelen kunnen maken waarbij we jullie zo goed mogelijk kunnen helpen tijdens de zwangerschap.
Berichtje uit je Buik is onderdeel van Moeders voor Moeders Bekijk hoe jij kunt helpen Wat is Moeders voor Moeders?

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.